Zullen we samen midzomer vieren?

Vrijdag 21-23 juni 2024

 

Midzomer is een nieuw begin van een heel andere kwaliteit dan de geboorte van het midwinterlicht. Op deze nacht, volgens de Kelten de meest magische nacht van het jaar, kun je de elfen zien dansen in het maanlicht als je slaapt onder de vlier. Elfen, maanlicht, vlier, de nacht, allemaal symbolen van de yin-kracht, de kracht die rustig vorm geeft aan de dingen die het hart zo vurig verlangt.

 

Met Midzomer draait alles om overvloed, groei, vruchtbaarheid en het vergroten van wat dan ook. Midzomer is een goede tijd om te werken aan voorspoed, positiviteit en groei. Het is de tijd om je te verbinden met de aarde

 

Met Midzomer bereikt de vitaliteit in de natuur een uitbundig hoogtepunt: de groei en bloei van planten en bomen, jonge dieren is nu op haar krachtigst.

 

Laten we samen komen, drummen, klanken, een ronde dans om het vuur om te wijden aan de zon. Eigen inbreng wordt gewaardeerd.

 

Laten we rond het kampvuur zitten en genieten van het samen zijn.

Maak er een feestje van, en voel vooral waar jij zin in hebt , doe het zoals jij het fijn vindt

 

Een avond picknick waarbij ieder laat zien wat hij of zij heeft gedaan met de gulle gaven van de natuur. Ieder kan met zijn eigen speciale recept de show stelen en rijkelijk ronddelen. (Potluck)

 

Het jaarfeest markeert jouw verbinding met de natuur. Je voelt dat je thuiskomt, als je je opent voor de natuur. Je wordt er gezond en gelukkig van, omdat je je elke keer openstelt voor die onvervangbare stroom van vitaliteit.

 

Wat zijn jouw plannen voor midzomer? 

 

 

(Er is plaats voor max. 18 deelnemers, alleen vrouwen)  

Iedereen betaalt hetzelfde bedrag van €175  (€75 via aanbetalingsfactuur en €100 cash bij aankomst). Bij aankomst trek je zelf een sleutel, die bepaalt welke wagen de jouwe zal zijn in de komende dagen. Dit kan een supergrote authentieke woonwagen zijn, een huifkar, maar ook een kleine ''gepimpte' caravan.

Vrijdagmiddag (ongeveer 15.00 uur) ontmoeten we elkaar. Koffie/thee en iets lekkers is aanwezig. Je kunt je (na de betaling en het pakken van 'jouw' sleutel) je in je eigen wagen installeren. Je bed is in ieder geval al opgemaakt. Iedere wagen heeft een klein koelkastje voor wat eigen boodschappen. (ontbijt, drank, lekkers). In je wagen kun je ook koffie/thee zetten. 

Voor de eerste avond heeft iedereen 'thuis' al iets klaargemaakt (tapas o.i.d.) om deze avond met elkaar te delen. 'Potluck' Hierdoor leert iedereen elkaar alvast een beetje kennen. (Kook voor maximaal 2 personen, dan is er meer dan genoeg).

De tweede avond zullen wij samen koken, boodschappen hiervoor worden gehaald. 

Zondag na de lunch nemen wij afscheid van elkaar en gaan vol energie de zon tegenmoet :)

 

Lijkt je dit leuk of heb je vragen, meld je dan aan via  info@boheemsparadijs.nl  o.v.v. midzomer

Zet in je mail even je gegevens: naam, adres, woonplaats.   

Je krijgt dan een aanbetalingsfactuur van €75,-