Boheems Paradijs

Ontstaan van de camping

De woonwagencamping werd in 2005 kleinschalig opgezet. Inmiddels staan er ongeveer 13 verschillende wagens en 5 kleinere retro caravans in het Paradijs. Dit kan wisselen

Sinds februari 2022 is Corinne, na vele omzwervingen in het leven, neergestreken als eigenaresse in het Boheems Paradijs waar zij eerder als gast ook al met met haar kinderen graag verbleef.

 

De woonwagens en inrichting

De wagens zijn originele woonwagens uit de jaren vijftig-zeventig, gebruikt op woonwagenkamp, kermis of circus. Ze komen vooral uit Nederland (Tiel, Veenendaal) en België (Buggenhout). De dekbedden zijn synthetisch. Extra dekens (wol) en beddengoed voor bedbanken ligt in kasten of onder het bed in een lade. Voor bediening van de gaskachels is een gebruiksaanwijzing voorhanden in de wagen, de meesten zijn voorzien van een elektrisch kacheltje.  De wagens zijn uitgerust met een rook/CO-melder.

voorzieningen.

Wilt u spontaan bij ons verblijven, mail eerst even, (of bel) zeer vaak zijn wij afgehuurd door groepen in weekenden waardoor wij tussen deze 'grotere groepen' tussentijds gesloten zijn om alles weer optimaal voor te bereiden voor het volgende verblijf.

Wij zijn op dit moment gesloten tot 1 mei 2024

Boheems Paradijs

Corinne 

Den Hool 5

7845 TG Holsloot

info@boheemsparadijs.nl

06 - 55 37 55 16