Boheems Paradijs

Ontstaan van de camping

De woonwagencamping werd in 2005 opgezet door Bert en Alice. Ze zijn gestart met 6 woonwagens, dit liep direct zo goed dat er in het 1e jaar al uitgebreid werd naar 9 wagens. Sinds 2010 hadden ze ca 13 wagens. 

Inmiddels staat er 15 verschillende wagens en 6 retro caravans in het Paradijs.

De tegenwoordige eigenaresse sinds 2022 is Corinne, na vele omzwervingen in het leven is zij nu neergestreken in het Boheems Paradijs waar zij eerder als gast met haar kinderen graag verbleef.

 

De woonwagens en inrichting

De wagens zijn originele woonwagens uit de jaren vijftig-zeventig, gebruikt op woonwagenkamp, kermis of circus. Ze komen vooral uit Nederland (Tiel, Veenendaal) en België (Buggenhout). De dekbedden zijn synthetisch. Extra dekens (wol) en beddengoed voor bedbanken ligt in kasten of onder het bed in een lade. Voor bediening van de kachels is een gebruiksaanwijzing voorhanden in de wagen.  De wagens zijn uitgerust met een rook/CO-melder.

voorzieningen.

 

Wilt u spontaan bij ons verblijven, mail eerst even (of bel) zeer vaak zijn wij afgehuurd door groepen waardoor tussen deze 'grote groepen' tussentijds gesloten om alles weer optimaal voor te bereiden.

Boheems Paradijs

Corinne 

Den Hool 5

7845 TG Holsloot

info@boheemsparadijs.nl

06 - 55 37 55 16