Wat is er te doen?

Wanneer je aankomt met je fiets, wandelwagen of auto en je hebt deze geparkeerd langs de oprit, kun je aanbellen bij onze receptie. Wij begeleiden je dan graag naar de wagen die geboekt is en je kunt je spullen alvast in een bolderkar meenemen de camping op. Op het terrein zelf komen geen auto’s, goed voor ons terrein en de sfeer en veilig voor de kleintjes. Zodra je de wagen hebt ontdekt en bent gesetteld op je plekje kun je een rondje over het terrein lopen en kijken wat er hier allemaal te doen is. Op het terrein

Nadat je hebt ontdekt waar het toiletgebouw zit, daar een paar folders hebt verzameld en de recreatieruimte hebt gezien, is het misschien eerst tijd voor een kopje thee of koffie om helemaal te landen op de plek waar je nu eigenlijk zit. De wagens zijn niet aangesloten op water maar dat kun je met de jerrycan (die in je wagen staat) halen bij het toiletgebouw. En iedere wagen is uitgerust met een koffiezetapparaat en waterkoker dus ga lekker bij je wagen zitten met je voetjes omhoog en kom eventjes tot rust. De kinderen vermaken zich ondertussen in de speeltuin. Misschien zijn ze al op het pleintje aan het spelen met de skelters, en trekkers e.d. en heb jij even tijd om na te denken over wat de dag van morgen te bieden heeft. Omgeving

Nu je je een beetje hebt kunnen oriënteren op de mogelijkheden en op de omgeving kan je vakantie pas echt beginnen. Doe je ogen even dicht en waan jezelf even in een andere tijd, als een echte zigeuner of circusartiest die zojuist is neergestreken met paarden en wagens en huifkarren op deze beschutte plek om straks met de familie of troep de maaltijd te gebruiken, waar we ons ’s avonds rond het kampvuur scharen en dan verhalen vertellen en muziek maken tot diep in de n... oh nee!

Het blijft natuurlijk een camping en het is daarom wel fijn als het hier rond 23:00u rustig is op het terrein dus..., alleen nog een verhaaltje dan.

 

Voorzieningen

Sanitair

 Totaal zijn er 6 douches, een gezinsdouche en 7 wc’s beschikbaar. Daarnaast heeft de 8-persoons wagen eigen douche/wc.

Douches en WC’s maken we enkele malen per dag schoon, maar graag na douchen de vloer even droogmaken met de vloerwisser.

Recreatieruinmte

Deze is in principe voor iedereen. Hier is tevens een magnetron, oven, 3x grote koelkast met vriezer, 2x gasstel, grote pannen, servies, borden, glazen etc.

U wordt vriendelijk doch dringend verzocht om uw spullen meteen na gebruik op te ruimen en ook gasstel, aanrecht, tafel etc. schoon te maken, zodat anderen dit ook kunnen gebruiken. Het meubilair van de recreatieruimte (en van de wagens!) mag niet naar buiten. Servies van de wagens en recreatieruimte aub niet door elkaar gooien!

Samen eten

Midden op het terrein staat een enorme lange tafel waaraan je met een grote groep kunt zitten eten. In de recreatieruimte staat servies klaar voor zo’n 45 personen wat hiervoor gebruikt kan worden. Je kunt ook op het terras gaan zitten bij de recreatieruimte, dichterbij de keuken. 

Er staat een  BBQ (op kolen) die kan worden gebruik en geschikt is voor grote groepen.

Boheems Paradijs

Corinne 

Den Hool 5

7845 TG Holsloot

info@boheemsparadijs.nl

06 - 55 37 55 16