Voor boekingen 2024 gelden de onderstaande regels:

 

Annuleringen en herroepingsrecht

Wat zegt ACM?

Consumenten hebben meestal bedenktijd als je iets op een bepaalde manier verkoopt, zoals online of per telefoon. Zij mogen tot en met 14 dagen nadat het product is geleverd of het contract is bevestigd van de koop af. Bepaalde producten en diensten kunnen worden uitgesloten van deze bedenktijd. Voor diensten waarbij een reservering van toepassing is (zoals vervoer, ter beschikkingstelling van een accommodatie, horeca en vrijetijdsbesteding) geldt geen bedenktermijn. Het herroepingsrecht is daarop niet van toepassing (Bron: ACM). Ook in België geldt dat herroepingsrecht niet van toepassing is. Zie deze website

Na een boeking zullen wij een eerste factuur ter bevestiging sturen.

 

Toepassing op Groepsaccommodaties

Wanneer een gast een groepsaccommodatie boekt, is het van belang om te begrijpen dat het ontbreken van herroepingsrecht geen klantonvriendelijke maatregel is, maar eerder een standaardpraktijk die door alle verhuurders van vakantiehuizen wordt gehanteerd. Dit betekent dat nadat de boeking is bevestigd, gasten niet de mogelijkheid hebben om de boeking te herroepen of te annuleren op basis van dit recht, en de geldende annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn. 

 

Groepsannuleringsverzekering

Onvoorziene omstandigheden zijn natuurlijk nooit te voorkomen, en dat begrijpen we maar al te goed. -- Voor eventuele teruggave van annuleringkosten dient u zelf een groepsannuleringsverzekering af te sluiten.

Het is een speciale verzekering die losstaat van de standaard annuleringsverzekering die de gast soms al heeft, en daarom is het belangrijk om te benadrukken dat deze annulering niet onder de gewone annuleringsverzekering valt. Dit kan tevens gelden voor een door de overheid uitgeroepen pandemie.

Er zijn verschillende maatschappijen waarbij dit mogelijk is.

 

Risico
Het verblijf op het Boheems Paradijs is geheel op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor diefstal, beschadiging van uw eigendommen, of persoonlijke eigendommen of enig letsel door u opgelopen. Schade aan eigendommen van de verhuurder, zullen door de verhuurder in rekening worden gebracht.

 

Wisseling wagens.

Uiteraard is er een kans dat er tussentijds wagens worden verkocht of ingekocht. Heeft u de accommodatie als geheel geboekt dan zullen het aantal overnachtingen plekken gelijk blijven. (40) Door een groep kan er géén aanspraak worden gemaakt op een annulering of kosten vergoeding in deze.