Annuleringsvoorwaarden
– Annulering is alleen rechtsgeldig indien dit schriftelijk is bevestigd.

–De reservering is vast gelegd met de gestuurde factuur, hierna gelden de door ons  vastgestelde annuleringsvoorwaarden.

–3+ maanden voor aanvangsdatum, doorbelasting 50% van de totale reserveringswaarde.

(Gehele terrein afgehuurd bv voor bruiloft dan 70% doorbelasting reserveringswaarde)
– 1 maand+ voor aanvangsdatum, doorbelasting 75% van de totale reserveringswaarde.
– 1 maand voor aanvangsdatum, doorbelasting van 100% van de totale reserveringswaarde.
-- Voor eventuele teruggave van annuleringkosten dien je zelf een verzekering af te sluiten

Pandemie
Indien er door de overheid beperkende maatregelen worden opgelegd en deze van invloed zijn op definitieve reserveringen dan zijn er een aantal opties:

– Optie 1: Het aantal personen en programma wordt aangepast naar wat wettelijk is toegestaan. 
– Optie 2: Het geplande wordt in zijn geheel verplaatst naar een andere datum in hetzelfde jaar. Wordt het huwelijk verplaatst naar het jaar daarop, dan kunnen prijswijzigingen en beleidswijzigingen van toepassing zijn. De aanbetaling die reeds is voldaan, blijft staan tot en met de nieuwe trouwdatum.
– Optie 3: Indien een groep/bruidspaar een definitief gereserveerd boeking wil verplaatsen, terwijl de overheid nog geen definitieve beperkende maatregelen heeft aangekondigd, dan worden er verplaatsingskosten a €750,- in rekening gebracht. Voor een nieuwe datum kunnen prijswijzigingen en beleidswijzingen van toepassing zijn.
– Optie 4: Als een groep een definitieve boeking wenst te annuleren, dan gelden de uniforme voorwaarden.

--Optie 5 : Het Boheems Paradijs gaat er niet op toezien dat eventuele regels, al dan niet opgelegd door de overheid, nageleefd gaan worden. U bent zelf verantwoordelijk hoe u dit invult. Het Boheems Paradijs doet niet aan QR code of uitsluiting.

Wisseling wagens.

Uiteraard is er een kans dat er tussentijds wagens worden verkocht of ingekocht. Heeft u de accomodatie als geheel geboekt dan zullen het aantal overnachtingen plekken gelijk blijven. Door een groep kan er géén aanspraak worden gemaakt op een annulering of kosten vergoeding in deze.

Opsturen vergeten spullen

-Uiteraard kunnen wij op het park vergeten spullen toesturen. Hiervoor brengen wij een bedrag van 15 euro in rekening.