Verhuur aan groepen

Groepen (familie / vrienden / verenigingen)  kunnen de gehele camping met de woonwagens privé afhuren. Er is dan de beschikking over 13 wagens + 3 caravans met ca. 40 slaapplaatsen. Tevens kunnen er ook nog kleine caravans extra bij gehuurd worden (± 10 personen). In de meeste wagens kan een babybedje geplaatst worden. Enkele tenten plaatsen mag, tegen meerprijs. Totaal is de accommodatie geschikt voor max. 70 personen.

Recreatieruimte

In deze recreatieruimte van 60 m2 kunt u met ca. 45 personen samen eten of recreëren. Je hebt de beschikking over 3 grote koelkasten met aparte vrieskast, magnetron, oven, 2x 4-pits gasstel, dubbel koffiezetapparaat, thermoskannen en servies voor ca. 45 personen (extra servies mogelijk). Voor de recreatieruimte is een terras. Er zijn 3 kinderstoeltjes beschikbaar.

Koken en eten

Koffie en thee kun je in de wagens zelf zetten, koken kan in de grote gezamenlijke ruimte.  Afwassen kan in het toiletgebouw en de recreatieruimte.

Bij mooi weer kan samen buiten gegeten worden aan de supergrote tafel en verder kunt u de buitentafels met stoelen van de woonwagens bij elkaar zetten.

Sanitair

Het sanitair is gebouwd in 2005, het heeft tevens een grote gezinsdouche. Totaal zijn er 6 douches en 7 wc’s beschikbaar. Daarnaast heeft de 8-persoons wagen een eigen douche/wc.

Muziek

Niet versterkte of licht/normaal versterkte muziek is toegestaan (dus: geen grote boxen ed, wel een kleine installatie). Voor groepen die de hele camping afhuren geldt 22.00 uur als absolute eindtijd voor muziek. 

 

Meer weten?

Neem contact met ons op of neus eerst even op de bruiloftpagina.

Boheems Paradijs

Corinne 

Den Hool 5

7845 TG Holsloot

info@boheemsparadijs.nl

06 - 55 37 55 16