Verhuur aan groepen

Groepen (familie / vrienden / verenigingen)  kunnen de gehele camping met de woonwagens privé afhuren. Er is dan de beschikking over 13 wagens + 3 caravans met ca. 40 slaapplaatsen. Tevens kunnen er ook nog kleine caravans extra bij gehuurd worden (± 10 personen). In de meeste wagens kan een babybedje geplaatst worden. Enkele tenten plaatsen mag, tegen meerprijs. Totaal is de accommodatie geschikt voor max. 70 personen.

Recreatieruimte

In deze recreatieruimte van 60 m2 kunt u met ca. 45 personen samen eten of recreëren. Je hebt de beschikking over 3 grote koelkasten met aparte vrieskast, magnetron, oven, 2x 4-pits gasstel, dubbel koffiezetapparaat, thermoskannen en servies voor ca. 45 personen (extra servies mogelijk). Voor de recreatieruimte is een terras. Er zijn 3 kinderstoeltjes beschikbaar.

Koken en eten

Koffie en thee kun je in de wagens zelf zetten, koken kan in de grote gezamenlijke ruimte.  Afwassen kan in het toiletgebouw en de recreatieruimte.

Bij mooi weer kan samen buiten gegeten worden aan de supergrote tafel en verder kunt u de picknicktafels bij de woonwagens bij elkaar zetten. Aan het einde van jullie verblijf deze weer verspreiden over het veld.

Sanitair

Het sanitair is gebouwd in 2005, het heeft tevens een grote gezinsdouche. Totaal zijn er 6 douches en 7 wc’s beschikbaar. Daarnaast heeft de 8-persoons wagen een eigen douche/wc.

Na afloop van jullie verblijf vind er een schoonmaak plaats, tijdens het verblijf dienen jullie zelf zorg te dragen voor het netjes houden van de ruimte.

Muziek

Niet versterkte of licht/normaal versterkte muziek is toegestaan (dus: geen grote boxen ed, wel een kleine installatie). Voor groepen die de hele camping afhuren geldt 22.30 uur als absolute eindtijd voor muziek. Houdt er rekening mee dat dit een mini-camping is met buren en geen festival terrein.

Wil je graag ook overdag naar muziek luisteren, hou deze muziek dan beperkt tot bij het terras bij 'het praathok' of met een kleine bluetooth speaker bij de tafel waar je zelf zit. Buren van de camping hebben waarschijnlijk een andere muzieksmaak en willen liever, op dagen waarop ook zij lekker in hun tuin kunnen zitten, niet meegenieten van muziek vanaf de camping. (dreunende bas)

Muziek over het gehele terrein via een 'partybox' is niet toegestaan. 

 

Kampvuur

Een kampvuur is gezellig, zeker als we allemaal rond het vuur zitten. Kampvuur is toegestaan vanaf de schemer en laat het even uitbranden voordat je de deuren van je wagen sluit. (Veiligheid voorop) Maak geen kampvuur overdag of 's avonds als er geen mensen rond de vuurplaats zitten. Bij uitzonderlijk droog weer is een kampvuur niet toegestaan.

 

Hout voor het kampvuur niet zelf uit het houthok pakken. Vraag er even naar

Hout is te koop via het Boheems Paradijs of kan zelf meegebracht worden. 

 

Meer weten?

Neem contact met ons op of neus eerst even op de bruiloftpagina.

Boheems Paradijs

Corinne 

Den Hool 5

7845 TG Holsloot

info@boheemsparadijs.nl

06 - 55 37 55 16