Verhuur aan groepen

Groepen kunnen de hele camping met alle woonwagens afhuren. U hebt dan de beschikking over 15 wagens met ca. 50 slaapplaatsen. Er kunnen ook retrocaravans bij gehuurd worden (± 10 personen). In de meeste wagens kan nog een babybedje geplaatst worden. Enkele tenten plaatsen mag tegen campingtarief. Totaal is de accommodatie geschikt voor max. 100 personen.

Recreatieruimte

In deze recreatieruimte van 60 m2 kunt u met ca. 45 personen samen eten of recreëren. Je hebt de beschikking over 3 grote koelkasten met aparte vrieskast, magnetron, oven, 2x 4-pits gasstel, dubbel koffiezetapparaat, thermoskannen en servies voor ca. 45 personen (extra servies mogelijk). Voor de recreatieruimte is een overdekt terras. Er zijn 3 kinderstoeltjes beschikbaar.

Koken en eten

Alle woonwagens hebben een eigen keuken(tje), maar je kunt natuurlijk ook koken in de recreatieruimte. Afwassen kan in het toiletgebouw en de recreatieruimte.

Bij mooi weer kan samen buiten gegeten worden aan de supergrote tafel en verder kunt u de buitentafels met stoelen van de woonwagens bij elkaar zetten.

Sanitair

Het sanitair is modern (nieuw gebouwd 2005), er is tevens een grote gezinsdouche. Totaal zijn er 6 douches en 7 wc’s beschikbaar. Daarnaast heeft de 8-persoons wagen een eigen douche/wc.

Muziek

Niet versterkte of licht/normaal versterkte muziek is toegestaan (dus: geen grote boxen ed, wel een kleine installatie). Voor groepen die de hele camping afhuren geldt 00.30 uur als absolute eindtijd voor muziek. Indien er ook nog andere gasten zijn gelden de normale rusttijden van 23.00-07.00 uur.

Meer weten?

Neem contact met ons op of neus eerst even op de bruiloftpagina.

Boheems Paradijs

Freek van der Velden & Natasja Holla

Den Hool 5

7845 TG Holsloot

info@boheemsparadijs.nl

06 - 23 47 29 45 & 06 - 16 77 51 64