Op het Boheems Paradijs

Het veld is speels ingericht en er zijn veel verschillende planten, bomen en bloemen.  Bij het toiletgebouw, de recreatieruimte en de receptie staan bakken met vrolijke bloemen.

Spelen

Kinderen kunnen hier naar hartenlust veilig en overzichtelijk spelen in het kleine speeltuintje en voetbalveldje met een zelfgemaakt speelhuisje met glijbaan en schommel, rekstok, zandbak, hangmatten, wipwap en een hobbelpaard.

Skelters, step, trekkers, bolderkarren etc. staan klaar voor gebruik en de kinderen kunnen daarmee over oprit en het pleintje bij de schuur, of gewoon op de camping spelen. Wat we ook vaak zien is dat gasten/kinderen er even mee naar de boer hiernaast rijden om naar de koeien, kippen, schapen en varkens te kijken. 

Bij de recreatieruimte staat een tafeltennistafel en binnen zijn diverse bordspelen om samen te spelen.

In de recreatieruimte is een verkleedkist aanwezig, dus ben je vergeten je Pipo outfit of je zigeunerrok mee te nemen dan hebben we hier nog wel het een en ander voor je liggen. Dus: geen excuus meer om niet volledig in het Pipo- of zigeunerthema op te gaan!

Met de huifkar

Een verblijf op Boheems Paradijs is natuurlijk pas compleet als je een keer echt hebt rondgereden zoals de zigeuners van vroeger dat deden, al dan niet in een woonwagen, dan wel in een huifkar! Als het lukt qua planning nemen we je (gratis) mee op sleeptouw en met de trekker maken jullie een tochtje door de omgeving van het Boheems Paradijs. Niet ver hoor, want met zo’n trekker ga je niet zo hard.  (kinderen alleen onder begeleiding)!

Kampvuur

Zo af en toe, vanaf een uur of 8 hebben we een kampvuur avond. (2x per week) Kijk in het toiletgebouw op het bord voor meer informatie, of vraag het even. Zorg dan dat je van tevoren een mooie, lange stok hebt gevonden (in de bosjes of in de haag) dan kun je er een marshmallow of brooddeeg aan vastprikken en roosteren.

Heb je een muziekinstrument en kun je wat spelen? Leuk! Neem het dan mee! Dan kunnen we zingen of luisteren. Dat verhoogt de sfeer en past natuurlijk goed binnen het zigeunerthema!

Muziek

Niet versterkte of licht/normaal versterkte muziek is toegestaan (dus: geen grote boxen e.d., wel kleine installatie toegestaan!) Voor groepen die de hele camping afhuren geldt 00.30 uur als absolute eindtijd voor muziek. Indien er ook nog andere gasten zijn gelden de normale rusttijden van 23.00-07.00 uur.

Boheems Paradijs

Corinne Nieman

Den Hool 5

7845 TG Holsloot

info@boheemsparadijs.nl

06 - 55375516