Samen op vakantie voor ondernemende 50-plussers!

Een lang weekend weg ( 11-14 juli 2024) met gelijkgestemden die elkaar nog niet kennen. Samen koken, eten, in verbinding komen, rond het kampvuur zitten, lachen, verhalen vertellen, een drankje nemen, kortom: elkaar echt ontmoeten.

Val je in de leeftijdsgroep 50+ en ben je actief en ondernemend, dan is dit wellicht iets voor jou! (Er is plaats voor max. 18 deelnemers.)  Iedereen betaalt hetzelfde bedrag van €275  (€125 via aanbetalingsfactuur en €150 cash bij aankomst). Bij aankomst trek je zelf een sleutel, die bepaalt welke wagen de jouwe zal zijn in de komende dagen. Dit kan een supergrote authentieke woonwagen zijn, een huifkar, maar ook een kleine ''gepimpte' caravan.

Voor de groep is er een pot van €400 aanwezig om samen boodschappen van te doen voor het eten.

Donderdagmiddag (ongeveer 16.00 uur) ontmoeten we elkaar. Koffie/thee en iets lekkers is aanwezig. Je kunt je (na de betaling en het pakken van 'jouw' sleutel) in je eigen wagen installeren. Je bed is in ieder geval al opgemaakt. Iedere wagen heeft een klein koelkastje voor wat eigen boodschappen. (ontbijt, drank, lekkers). In je wagen kun je ook koffie/thee zetten. 

Voor de eerste avond heeft iedereen 'thuis' al iets klaargemaakt (tapas o.i.d.) om deze avond met elkaar te delen. Hierdoor leert iedereen elkaar alvast een beetje kennen. (Kook voor maximaal 2 personen, dan is er meer dan genoeg).

Vrijdagavond is er een barbecue, die je gezamenlijk verzorgt en ook inkoopt. Wie regelt wat? Het draait om samen zijn en samen doen. 's Avonds zitten we, als het weer het toelaat, bij het kampvuur om gezellige verhalen te vertellen. 

Muziek op de achtergrond, wijntje erbij (drank even zelf kopen) , kortom het goede leven. (Wie speelt en heeft er een gitaar?)

Vrijdag en zaterdag overdag kun je lekker doen wat je zelf wilt. Met een groepje op stap, lezen in de hangmat, museum bezoeken, zwemmen. Er zijn ook  spelletjes aanwezig. Er zijn vast gelijkgestemden om samen iets mee te ondernemen. Maak er een leuke dagen van!

Voor zaterdag avond eten geldt; wederom samen plannen maken en beslissen over hoe en wat (Zit er nog geld in de pot?).

Zondag na het samen brunchen, de wagens en gebouwen netjes achterlaten en de spullen weer inpakken. De wagens zijn om 13.00 uur weer leeg). Wellicht maak je er met een aantal anderen nog een leuke dag van; je spullen kun je desgewenst achterlaten om later op te halen. 

 

Suggesties voor uitstapjes:

Solex-toertocht Drenthe

Wandeling Dalerveen , Dalen (lunch) , Den Hool

Museumbezoek

Dierentuin Emmen

Hunebed Highway

Boerengolf

Elektrische fiets huren

 

Lijkt je dit leuk of heb je vragen, meld je dan aan via  info@boheemsparadijs.nl  o.v.v. 50+  11-14/7

Zet in je mail even je gegevens: naam, adres, woonplaats.   

Je krijgt dan een aanbetalingsfactuur van €125,- 

 

Nadat je deze betaald hebt, zien we je graag verschijnen op 11 juli 2024 rond 16.00 om er een gezellig lang weekend van te maken!

 

Ongeveer een maand van tevoren maken we een besloten Facebook-groep voor de deelnemers aan. Daarin kun je, als je wilt,  alvast plannen maken met anderen.   

 

Op het park is er géén wifi aanwezig!