Beestenboel

Op het Boheems Paradijs wonen een aantal boerderijdieren, HOE LEUK IS DAT?!!

Zo hebben we twee pony’s genaamd Grietje en Raff. Moeder en veulen zijn vaak te vinden in het weiland en houden ervan om heerlijk geborsteld en geknuffeld te worden. Kleine kinderen kunnen zelfs op Grietje een rondje over de camping wandelen. Zo kunnen ze voorzichtig voor het eerst kennismaken met het paardrijden!

Kommer en Kwel zijn onze leuke KuneKune varkens, ze zijn heel tam en kunnen ook een trucje. Wist jij dat varkens heel slim zijn? Daarom weten ze precies wat ze moeten doen voor een lekkere snack en kun je met ze knuffelen als een echte teddybeer. 

De kippen mogen hier vaak vrij loslopen. Door het vele scharrelen over de camping en gevarieerd dieet dat ze krijgen zijn dit waarschijnlijk de gelukkigste kippen die er bestaan. Des te lekkerder de eitjes zijn die ze leggen. Die zijn tevens verkrijgbaar op het kastje in het toiletgebouw.

Dan hebben we nog onze Puck, een konijn dat ook graag geknuffeld wil worden.

Als laatste zijn onze Indische loopeenden erbij gekomen. Deze houden we toch maar in het hok zolang er gasten zijn aangezien dit clubje wat meer rommel achterlaat. Het zijn wel hele leuke en grappige dieren om te zien en ook deze leggen natuurlijk gewoon eendeneieren. Wie heeft er ooit zoiets geproefd? 

Wil je echte koeien van dichtbij bekijken? Dan kan dat bij onze buren waar de koeien hun kop buiten de stal steken wanneer ze nieuwsgierig zijn, als ze al niet zomers lekker buiten in het weiland lopen. 

Boheems Paradijs

Freek van der Velden & Natasja Holla

Den Hool 5

7845 TG Holsloot

info@boheemsparadijs.nl

06 - 23 47 29 45 & 06 - 16 77 51 64