Retrocaravans

Het Boheems Paradijs heeft niet alleen prachtige pipowagens maar ook 5 gezellige retro caravans. 

Alle woonwagens bezet? Gelukkig hebben we dan nog vijf caravans uit de sixties en seventies in de verhuur. Alle zijn voorzien van een bescheiden ingerichte keuken, beddengoed is aanwezig. (een zesde, pinkie staat niet op de foto's)

Groepen kunnen deze caravans tevens bij huren als er te weinig slaapplaatsen zijn.

De Retro is een Constructam Comet 5 uit 1965 (!) en biedt plaats aan 2-4 personen. De caravan is met diverse retro kleuren uitgevoerd en heeft een vast bed van 140×200 en een zithoek die om te bouwen is tot slaapplaats voor 2 kinderen. Koelkast, gasstel, servies, pannen, alles is aanwezig, ook beddengoed, buitenzitje, stoelen, en een elektrisch kacheltje voor frisse dagen.
Niet geschikt voor achter de auto.

De Flow is eveneens een Constructam Comet 5, maar uit 1971 en biedt plaats aan 2-4 personen. De caravan heeft een zithoek die om te bouwen is tot een bed van 140×200 en een zithoek die om te bouwen is tot slaapplaats voor 2 kinderen. Koelkast, gasstel, servies, pannen, alles is aanwezig, ook beddengoed, buitenzitje, stoelen, en elektrisch kacheltje voor frisse dagen.
Niet geschikt voor achter de auto.

Brownie is een Knaus uit 1974 en geheel omgetoverd in jaren zeventig stijl. Hij biedt plaats aan 2-4 personen. De caravan schitterde in 2017 op de Belgische tv in het programma Camping Karen & James. Brownie heeft een zithoek die om te bouwen is tot een bed van 140×200 en een zithoek die om te bouwen is voor 2 kinderen. Koelkast, gasstel, servies, pannen, alles is aanwezig, ook beddengoed, buitenzitje, stoelen, en een elektrisch kacheltje voor frisse dagen.
Brownie heeft een eigen kenteken en kan dus ook mee achter uw auto.

Doperwtje is een gepimpte Engelse Sprite caravan uit de jaren zeventig. Toen we de buitenkant groen aan het verven waren, zei de buurvrouw: het lijkt net een Doperwtje, en zo kreeg ze haar naam. De zitjes zijn om te bouwen tot bed van 110×190 en een bed van 70×190. Koelkast, gasstel, servies, elektrisch kacheltje. Ledig gewicht minder dan 750 kg, dus kan achter elke auto.

Blondy is een Knaus-Eifeland caravan geschikt voor 2-4 personen. Koelkast, gasstel, servies, pannen, alles is aanwezig, ook beddengoed. Buitenzitje, stoelen, en een elektrisch kacheltje voor frisse dagen.

Boheems Paradijs

Corinne 

Den Hool 5

7845 TG Holsloot

info@boheemsparadijs.nl

06 - 55 37 55 16