Retrocaravans

Het Boheems Paradijs heeft niet alleen prachtige zigeunerwagens maar ook 5 retro caravans. 

Alle woonwagens bezet? Er zijn dan nog zes caravans uit de sixties en seventies in de verhuur. Deze zijn voorzien van een zeer bescheiden ingerichte keuken, beddengoed is aanwezig. 

Groepen kunnen deze caravans tevens bij huren mochten er te weinig slaapplaatsen zijn.

Voor deze is een andere gekomen, foto's volgen later...

Voor deze is een andere gekomen, foto's volgen later...

Brownie is een Knaus uit 1974 en geheel omgetoverd in jaren zeventig stijl. Hij biedt plaats aan 2-4 personen. De caravan schitterde in 2017 op de Belgische tv in het programma Camping Karen & James. Brownie heeft een zithoek die om te bouwen is tot een bed van 140×200 en een zithoek die om te bouwen is voor 2 kinderen. Koelkast, gasstel, servies, pannen, alles is aanwezig, ook beddengoed, buitenzitje, stoelen, en een elektrisch kacheltje voor frisse dagen.
Brownie heeft een eigen kenteken en kan dus ook mee achter uw auto.

Sprite is een gepimpte Engelse Sprite caravan uit de jaren zeventig. De zitjes zijn om te bouwen tot bed van 110×190 en een bed van 70×190. Koelkast, gasstel, servies, elektrisch kacheltje. Ledig gewicht minder dan 750 kg, dus kan achter elke auto.

Blondy is een Knaus-Eifeland caravan geschikt voor 2-4 personen. Koelkast, gasstel, servies, pannen, alles is aanwezig, ook beddengoed. Buitenzitje, stoelen, en een elektrisch kacheltje voor frisse dagen.

Boheems Paradijs

Corinne 

Den Hool 5

7845 TG Holsloot

info@boheemsparadijs.nl

06 - 55 37 55 16