Retro caravans

Wij hebben ook 4 prachtige Retro caravans te huur. Ze zijn in principe alleen te huur als de woonwagens vol zijn (uitzonderingen daargelaten), verder ook op locatie te huur.

De Retro is een Constructam Comet 5 uit 1965 (!) en biedt plaats aan 2-4p. De caravan is met diverse retro kleuren ingericht en heeft een vast bed van 140×200 en een zithoek die om te bouwen is voor 2 kinderen. Koelkast, gasstel, servies, pannen, alles is aanwezig, ook beddengoed. Buitenzitje, stoelen, en electrisch kacheltje voor frisse dagen.
Niet voor achter de auto.

retro caravan

Zeldzaam deze Constructam uit 1965

retro caravan

Interieur retro caravan

De Flow is eveneens een Constructam Comet 5, maar uit 1971 en biedt plaats aan 2-4p. De caravan heeft een zithoek die om te bouwen is tot een bed van 140×200 en een zithoek die om te bouwen is voor 2 kinderen. Koelkast, gasstel, servies, pannen, alles is aanwezig, ook beddengoed. Buitenzitje, stoelen, en electrisch kacheltje voor frisse dagen.
Niet voor achter de auto.

flow3

De Flow heeft hele bonte pastelkleuren

flow2

Brownie is een Knaus uit 1974 en geheel omgetoverd in jaren ’70 stijl. Hij biedt plaats aan 2-4p. De caravan schitterde in 2017 op de Belgische TV in het programma Camping Karen & James. Brownie heeft een zithoek die om te bouwen is tot een bed van 140×200 en een zithoek die om te bouwen is voor 2 kinderen. Koelkast, gasstel, servies, pannen, alles is aanwezig, ook beddengoed. Buitenzitje, stoelen, en electrisch kacheltje voor frisse dagen.
Ook voortent aanwezig. Brownie heeft een eigen kenteken en kan dus ook mee achter uw auto.

retro caravan boheems paradijs

Doperwtje is een gepimpte Engelse Sprite caravan uit de jaren 70. Toen we de buitenkant groen aan het verven waren, zei de buurvrouw: het lijkt net een Doperwtje, en zo kreeg ze haar naam. Zitje om te bouwen tot bed 110×190, andere kant zitje om te bouwen tot  bed 70×190. Koelkast, gasstel, servies, electrisch kacheltje. < 750 kg, dus kan achter elke auto.

Groepen kunnen deze caravans er ook bij huren als ze te weinig slaapplaatsen hebben.

Kijk hier voor de prijzen