Acties

 

💘Valentijnactie!💘
Wat is ze mooi he; zo’n sensuele danseres met wijde rokken, volle boezem, zwoele lippen, donkere ogen… diep als een poel van liefde om in de verdrinken😍
 
Ken jij nou ook iemand waarvan je zo in vervoering raakt als deze madonna en ben je nog opzoek naar HET juiste 💝voor Valentijn?
Boek nu een romantische overnachting in een van de authentieke woonwagens op camping Boheems Paradijs en verras jouw Madonna 💃 (of Don🤵) in een gespreid bedje met rozenblaadjes en champagne voor een echte zigeunerachtige romance! 🌹🥂🌹
 
Wanneer je nu een verblijf van 2 nachten of meer boekt tussen nu en 14 februari o.v.v. “Valentijnactie”, zorgen wij voor een romantisch opgemaakt bedje met rozen en staat er een flesje champagne voor jullie klaar. 

 

Direct boeken? Stuur een mail naar info@boheemsparadijs.nl met je aanvraag, wensen, voorkeur en voeg je adresgegevens toe. Dan mailen we je z.s.m. terug met een antwoord of reservering of neem contact op via:    06-23 47 29 45 o.v.v. ‘Valentijnactie’. Ook wanneer je een vraag hebt staan we voor je klaar!

Boek nu en loop deze actie niet mis!

#Valantijnactie #BoheemsParadijs #BijzonderOvernachten #NuBoeken #Actiepagina