Acties

Last-Minute Moederdagactie!
 

Goed nieuws, moederdag actie is verlengt (lees de voorwaarden onderaan deze pagina)

Want bij het Boheems Paradijs hebben we nu een last-minute Moederdagactie voor je klaar staan om van te smullen. Wanneer je nu een verblijf op het Boheems Paradijs van twee nachten of meer boekt krijg je er helemaal gratis een 6-persoons Moederdagtaart bij van de Echte Bakker Eising uit Dalen! Speciaal voor moeder, of om met zijn allen te delen – dat is aan jullie! 

Wist je dat we verschillende wagens hebben, geschikt voor allerlei gezelschappen. Dus of jullie nu met zijn tweeën, met zijn vieren, of met een grote groep willen komen, wij hebben een mogelijkheid en kijken ernaar uit om jullie een geweldige tijd te bezorgen. Nu mét een heerlijke taart.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid kun je hier even kijken. Direct boeken? Dat kan via info@boheemsparadijs.nl

Voorwaarden: Alleen geldig voor nieuwe boekingen van 2 nachten of meer die plaatsvinden tussen 13 mei en 14 juni 2019 en zolang er beschikbaarheid is op het terrein. Het Boheems Paradijs behoudt te allen tijde het recht acties tussentijds aan te passen of stop te zetten. 

Boek nu en loop deze actie niet mis!