Gastenboek

zooverWe zijn door de vakantiebeoordelingssite Zoover beloond met de Highly recommended award, de hoogste onderscheiding. Beste gasten, hartelijk dank voor jullie goede beoordelingen en tot ziens!

Plaats een bericht in ons gastenboek!
(5)
(5) Inge
Thu, 9 July 2015 22:19:43 +0000
email

Nog 4 nachtjes slapen, dan gaan we voor de derde keer naar het boheems paradijs. Of naar de pipo camping, zoals de kinderen zeggen. Twee jaar geleden ging ik voor het eerst als alleenstaande moeder met twee jonge kinderen op vakantie. Eng en spannend vond ik het, maar wat een geweldige vakantie hebben we gehad. De kinderen speelden meteen met iedereen, andere kampeerders bleken fantastische mensen. Het terrein was veilig en iedereen had het naar zijn zin. Het jaar erna kwam ik terug met vrienden en weer was het geweldig. Dus dit jaar was de keus snel gemaakt. Het wordt de pipocamping en anders niks. De kinderen kijken ontzettend uit naar de circusworkshop. En ik.. ik kijk uit naar het kampvuur, het samen koken, het ontspannen, de praatjes die je maakt. Heel relaxed dus. Dat is vakantie vieren. En dat leerde ik bij het Boheems Paradijs.

(4) Leonie
Mon, 6 July 2015 14:33:55 +0000
url  email

Wij gaan deze zomer al voor de 5e keer terug naar Boheems Paradijs, gewoon omdat het zo ontzettend leuk is!
Kinderen kunnen zich prima vermaken in en rondom de wagens, als ouder kun je gemakkelijk toezicht houden en zelf toch lekker ontspannen.
In de nabije prachtige omgeving is meer dan genoeg te doen.
Kortom, ons verblijf is telkens weer te kort.

(3) Elly Leek
Mon, 16 December 2013 15:43:03 +0000
email

Hallo Bert en Alice,
Wat een leuke site hebben jullie,er is veel veranderd en geen wonder dat jullie een prijs hebben want 7 jaar geleden hadden we al een TOP vakantie de kinderen hebben het er nog over,dus een midweek boeken ofzo heerlijk.Ik maak nog steeds mondeling reclame voor jullie.Ga zo door,oja en bij Frans Bauer herkende ik de wagen gelijk
mooie uitzending waren dat. Bij deze ook fijne feestdagen gewenst en tot 2014.gr Elly Leek v/h/Plas.uit Harlingen.

(2) Leonie
Sun, 24 November 2013 11:41:05 +0000
email

Wij hebben afgelopen zomer een geweldige vakantie gehad in het Boheems Paradijs. Ik raad iedereen aan om hier eens naartoe te gaan! Wij komen iig nog een keertje terug.
Groetjes, Leonie, Sebas en Elynn

(1) Beheerder
Sun, 17 November 2013 12:46:36 +0000
email

Beste gasten, we hebben een nieuw gastenboek aangemaakt om Spam te voorkomen. De oude berichten zullen we binnenkort weer plaatsen.
Tot 2014! Bert en Alice


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht