Woonwagen met trekker

Met woonwagen en trekker door Drenthe!

Beleef deze fantastische vakantie ervaring: rij zelf met een woonwagen en trekker door het prachtige Drenthe. Echt superleuk, iedereen zwaait of maakt foto’s.
U leeft het leven van een ware zigeuner en slaapt als Pipo.

De Ierse wagen en de Nieuwe Ierse wagen zijn geschikt voor 2 of 3 personen. Wilt u met 3 of 4 personen, dan kunt u met Tante Thea (zie fotos onder) of met een vergelijkbare wagen, die we nu aan het restaureren zijn. Op speciaal verzoek kunt u met de grotere en luxere Buggenhoutse wagen (tot 5p), hiervoor is wel de nodige ervaring vereist in trekker met aanhanger rijden. Dit vanwege de lengte van 11m totaal.

De wagens zijn volledig ingericht, ook beddengoed is aanwezig evenals stoeltjes en een tafeltje voor buiten.
U kunt maximaal 4 wagens met trekker tegelijk huren, voor max. 14 personen totaal. Wilt u met meer, dan kunt u bv met een auto er achter aan toeren.
De passagiers rijden op het spatbord of achterop in speciale zitjes met gordel mee. Kinderen in kinderzitje met gordel.
Wij hebben een route uitgezet langs mooie weggetjes, bezienswaardigheden, fraaie brinkdorpen en langs diverse kleine campings waar u kunt overnachten. Afwisselend meer open gebied en bossen. U krijgt een kaart van de regio mee. Maar natuurlijk mag u ook zelf uw route bepalen.

Autorijbewijs (geldt ook voor trekkers) of trekkerrijbewijs is verplicht, een WA verzekering (Belgie BA)  is aan te bevelen, dit voor schade door u veroorzaakt aan voertuig of woonwagen. De trekkers zijn WA verzekerd voor op de weg,dus voor schade toegebracht aan derden. Verhuur voor weekend, midweek, week of langer.

Buggenhoutse woonwagen met trekker

kinderen achterop in zitje, 4-5p Buggenhoutse wagen

Ierse woonwagen met trekker

Ierse woonwagen met trekker voor 2-3p

TanteThea1

Tante Thea voor 3-4 personen

Tante Thea interieur woonwagen

Tante Thea interieur woonwagen

Ook met koud weer op pad!
We hebben  als derde trekker een gele flitsende Unimog (zie foto onder)! . Omdat deze Unimog een dichte en verwarmde cabine heeft, kunt u ook met kouder weer met een woonwagen op er op uit, dus zelfs eind maart en begin april al, of in oktober. De Unimog biedt plaats aan twee passagiers, fietsen kunnen in de laadbak. De meerprijs voor gebruik van de Unimog bedraagt 25 euro. U mag er trouwens max 25 mee rijden.

Vakantie woonwagen met trekker

Nieuwe Ierse woonwagen met Unimog

woonwagens met trekker

Pauze in museumdorp Orvelte