Retro caravans

Wij hebben ook 5 prachtige Retro caravans te huur. Ze zijn in principe alleen te huur als de woonwagens vol zijn (uitzonderingen daargelaten), verder ook op locatie te huur.
Zeker is: u trekt vast heel wat bekijks!

De Retro is een Constructam Comet 5 uit 1965 (!) en biedt plaats aan 2-4p. De caravan is met  diverse retro kleuren ingericht en heeft een vast bed van 140×200 en een zithoek die om te bouwen is voor 2 kinderen. Koelkast, gasstel, servies, pannen, alles is aanwezig, ook beddengoed. Buitenzitje, stoelen, en electrisch kacheltje voor frisse dagen.

retro caravan
retro caravan

Interieur Retro caravan: veel blauw en groen. En bont.

De Flow is eveneens een Constructam Comet 5, maar uit 1971 en biedt plaats aan 2-4p. De caravan heeft een zithoek die om te bouwen is tot een bed van 140×200 en een zithoek die om te bouwen is voor 2 kinderen. Koelkast, gasstel, servies, pannen, alles is aanwezig, ook beddengoed. Buitenzitje, stoelen, en electrisch kacheltje voor frisse dagen.

flow3

De Flow heeft hele bonte pastelkleuren

flow2

Brownie is een Knaus uit 1974 en geheel omgetoverd in jaren ’70 stijl. Hij biedt plaats aan 2-4p. De caravan schitterde afgelopen jaar op de Belgische TV in het programma Camping Karen & James. Brownie heeft een zithoek die om te bouwen is tot een bed van 140×200 en een zithoek die om te bouwen is voor 2 kinderen. Koelkast, gasstel, servies, pannen, alles is aanwezig, ook beddengoed. Buitenzitje, stoelen, en electrisch kacheltje voor frisse dagen.
Ook voortent aanwezig. Brownie heeft een eigen kenteken en kan dus ook mee achter uw auto.

retro caravan boheems paradijs

Doperwtje is een gepimpte Engelse Sprite caravan uit de jaren 70. Toen we de buitenkant groen aan het verven waren, zei de buurvrouw: het lijkt net een Doperwtje, en zo kreeg ze haar naam. Zitje om te bouwen tot bed 110×190, andere kant zitje om te bouwen tot  bed 70×190. Koelkast, gasstel, servies, electrisch kacheltje. < 750 kg, dus kan achter elke auto.

Onze kleinste is een de Reu Cashba uit 1966 en nog helemaal origineel.

caravan te huur op locatie 2013-06-17 19.49.29

De caravan is opgeknapt en helemaal in de stijl van de jaren ’60 ingericht.  De caravan heeft bed 110×190 en 70×190 en is daarmee geschikt voor 2 volwassen (wel apart slapen…)  of 1 volwassene met 1-2 kinderen. In het midden kun je staan als je niet al te groot bent, en het hefdak kan omhoog, dan kun je er met 190 nog in staan. Koelbox, gasstel, servies, pannen, alles is aanwezig, ook beddengoed. Buitenzitje, stoelen, en electrisch kacheltje voor frisse dagen.

Het is een lichtgewicht (420 kg) dus iedereen met een rijbewijs mag er mee rijden, u hebt geen aanhanger-rijbewijs nodig.

Prijzen caravans (hoogseizoen +15%)
Retro, Flow, Brownie: weekend 125 euro (4p 155), lang weekend/midweek 175, week 300.
De Reu en Doperwtje: weekend 90 euro, lang weekend/midweek 120, week 175.
Deze prijzen gelden voor verblijf op de camping. Incl inrichting, verzekering, opgemaakte bedden, schoonmaak, gasfles etc. Prijs langere periode op aanvraag.

Brengen en halen op locatie kan ook, prijs op aanvraag afh. van afstand.

Groepen kunnen deze caravans er ook bij huren als ze te weinig slaapplaatsen hebben.